Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз някъде много назад в тая тема (преди 4-5 години) имам сниман един голф със зелена куве детелинка отзад и някакво надписче алфа ромео.

Едит: ей я
    Attached Files
    Last edited by Pinky; d.m.y г., 18:57.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

• ^ Може Гоуфо да му е под дупето, пък Алфа - в сърцето

Я да признава кой е колегата с тъмната Алфа 8188 в Редута ако пише тук, че сме МНОГО комшии с него в момента...
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Какъв е проблема..? разбирам да беше "Голф" или "Опел", ма то фиат... Дет' се вика, на една поточна линия са правени с твоята
        Абсолютно никакъв.Брат ми има браво и някои неща са едно към едно.Стана ми странно , защото стикера не беше клубен.
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Днеска докато бях на ОМВ колегата J_I_V_K_O от Враца дойде да пазарува, но въобще не го познах в началото, а после като му видях Лексуса паркиран до банкомата.
          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Кои бяха тия 'убавци дето бръмчаха преди малко по Гешов, май едната кола беше на Бобо ГТВ-то.
            146 1.6 TS '00
            156 2.4 JTD '01

Comment

• Само аз ли видях преди малко по новините - в Испания ББорисов се возеше в Тезис, а испанския премиер в 166...
              Last edited by qpwo; d.m.y г., 11:40.
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• В неделя на пазара в Димитровград точно до автогарата имаше една 155ца, много беше готина..не видях номера, но цялата беше в лепенки.Имаше една голяма лепенка, на която мисля пишеше Алфа Ромео 155...Ако колегата пише във форума, браво за колата- изглеждаше чудесно ))
                sigpic

Comment

• Явно всичкия тоя народ в града (Ямбол) с алфи са алфаджии, интересно що повечето си чупят така вратовете като се разминаваме. Одеве с един колега с като моята сива 156-ца се зяпахме като влюбени гълъбчета пред Кауфланд на светофарите. Едни любовни погледи, едно чудо.... ,но сигуно ще да е зяпал случайно,щот като гледам участието на ямболиите във форума, започвам да си мисля, че съм единствен...
                  156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Днеска на ул. Хайдут Сидер срещу ПГТЕ зад мене беше спряла червена 156 със стикери на Лисан.
                    Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                    Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

• Червена 156 РА5722 в Лозенец-форумна ли е?
                      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Снощи към 18.25ч на кръговото на Люлин засечен колегата с пернишката "666-ца" дето я миха мацките на италфеста
                        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

• Вчера мернах паркирана черна 156-ца с голямо крило отзад, бургаска, пред "Деспред" на летището в София.Много арна, ако пише колегата тук да се обади
                          Alfa 156
                          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                            ... започвам да си мисля, че съм единствен...
                            Не си единствен, колега.Има хора, които предимно четът форума (и аз съм един от тях). Но в повечето случаи, ако забележа,че някой с Алфа се "загледа" по мен, гледам да му сигнализирам по някакъв начин, че съм от форума.Присветвам с фарове, махам с ръка, пускам аварийни ако е след мен и т.н. Мисля, че тази седмица те засякох и теб в Ямбол, но бях без колата (на лечение е при Лисан), но вече няма да те пропускам така
                            ПП: И наистина има мноого алфаджии , а не алфисти.
                            Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                            Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение
                              Не си единствен, колега.Има хора, които предимно четът форума (и аз съм един от тях). Но в повечето случаи, ако забележа,че някой с Алфа се "загледа" по мен, гледам да му сигнализирам по някакъв начин, че съм от форума.Присветвам с фарове, махам с ръка, пускам аварийни ако е след мен и т.н. Мисля, че тази седмица те засякох и теб в Ямбол, но бях без колата (на лечение е при Лисан), но вече няма да те пропускам така
                              ПП: И наистина има мноого алфаджии , а не алфисти.
                              Къде се задържаш повече колега, в София или в Ямбол? Драсни ми рег. номер да те позная по нещо...и да много е вероятно да си ме мернал, карам доста из града.
                              Поздрави!
                              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Мерси на колегата със сребърната 166 СА 4336 ММ ,вечерта на стадиона Васил Левски,който ми даде път.
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X